Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Viestintäpäivien ilmoittautuminen tapahtui Lyyti-järjestelmän kautta 2.5.–9.6.2017.

Viestintäpäivien osallistumismaksu on 280 euroa. Tämä sisältää ohjelman torstaina ja perjantaina sekä osallistumisen KT:n 50-vuotisjuhlaan. Osallistujat ovat tervetulleita myös etkoille 6.9. Hinta EI sisällä majoitusta, jonka kukin osallistuja varaa ja maksaa itse erikseen. Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumislomakkeessa annettujen laskutustietojen mukaan.

Ilmoittautuminen päättyy 9.6.2017. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä vahvistusviestistä löytyvän peruutuslinkin kautta viimeistään 7.8.2017. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta poisjäämisestä laskutetaan koko osallistumismaksu (pois lukien sairaustapaukset, joista on lääkärintodistus).

Kirkon viestintäpäivät on tarkoitettu kirkon työntekijöille sekä kirkkoa lähellä olevien järjestöjen työntekijöille. Mikäli edustat jotakin muuta tahoa, ja haluat osallistua päiville, ole yhteydessä järjestäjiin.

Majoitus

Sokos Hotel Tapiola Garden tarjoaa Viestintäpäiville osallistuville mahdollisuuden majoittua erikoishintaan Tapiolan kirkon vieressä. Huonehinnat: 1hh standard 135€/yö, 2hh standard 155€/yö, 2hh standard+lisävuode 175€/yö (sis. alv:n, buffet-aamiaisen ja Wi-Fi:n sekä hotelliasukkaiden saunavuoron).

Varaukset tehdään Sokos Hotels Myyntipalvelun kautta:

  • puh. 020 1234 600/ yksittäiset huonevaraukset tai sokos.hotels@sok.fi. Mainitse kiintiötunnus BKIRKKO varausta tehdessäsi.
  • www.sokoshotels.fi – varauskoodi netissä BKIRKKO

Varaa majoituksesi mahdollisimman pian (viimeistään 9.6.2017), koska majoituskapasiteetti on rajallinen! Suosittelemme myös, että kaksi henkilöä majoittuu samassa huoneessa.

Kirkon viestintäpäiville tulijoille on oma Facebook-ryhmä, johon kannattaa liittyä. Ryhmään tästä

 

 

Top